facebook-pixel
LE MONDE College News

Επαγγελματική Εξειδίκευση – Wine & Spirit Education Trust (WSET)

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ως Εγκεκριμένος Πάροχος Προγραμμάτων του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων «Wines & Spirits Education Trust», καλωσορίζει τα πιστοποιημένα προγράμματά του στο κρασί και παρέχει τα προγράμματα του WSET, του παγκόσμιου πρωτοπόρου στην εκπαίδευση οίνου και αποσταγμάτων.

Το ΚΔΒΜ της LE MONDE, προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα συνδέοντας τη γαστρονομία και τη φιλοξενία με την οινική εξειδίκευση διεθνούς πιστοποίησης.

Παρακολούθηση WSET επιπέδου 1 στο κρασί, συνολικής διάρκειας 6 ωρών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και τα 45′ της εξέτασης, οδηγεί σε απόκτηση τίτλου WSET Level 1 Award in Wines από το WSET. Στο τέλος της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του επιπέδου, λαμβάνετε την πιστοποίηση του WSET, μαζί με την ανάλογη καρφίτσα (pin).

Παρακολούθηση WSET επιπέδου 2 στο κρασί, συνολικής διάρκειας 28 ωρών, από τις οποίες οι 17 (συμπεριλαμβανομένης και της 1 ώρας εξέτασης) αποτελούν ώρες μαθήματος και οι 11 ώρες προσωπικής μελέτης, που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου WSET Level 2 Award in Wines από το WSET. Στο τέλος της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του επιπέδου, λαμβάνετε την πιστοποίηση του WSET, μαζί με την ανάλογη καρφίτσα (pin).

Έναρξη:

  • Level 1 in wines: 15/05/2024
  • Level 2 in wines: 29/05/2024

Mάθετε περισσότερα στο https://www.lemonde.edu.gr/wines-spirits-education-trust-wset/

περισσότερα νέα

LE MONDE College NEWS

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι νέα και εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ ανά πάσα στιγμή να διακόψω την επικοινωνία της LE MONDE μαζί μου.